Jenni Nyström Fastighetsförmedling Råå

Gott nytt 2023

2022 blev ännu ett annorlunda år, ett år där vi har ställts inför flera förändringar till följd av förändringar i världen.

Höjda räntor och dyrare el har skapat en lägre efterfrågan och ett avbrott i den mångåriga prisuppgång som vi sett. En större oro bland säljare och köpare, framför allt när det gäller prisutveckling samt boendekostnader, är något vi ofta möter.

Tillsammans har detta lett till ett långsammare tempo på försäljningarna med färre köpklara kunder när bankerna har ställt högre krav gällande lånelöfte med förbehåll om att sälja först och köpa sen. Med vår långa och breda erfarenhet från en bostadsmarknad i både bättre och sämre tider har vi tryggt kunnat fortsätta att ge kloka och uppriktiga råd till våra kunder och förmedla bostäder med goda resultat.

Vi ser med tacksamhet på året som har gått, alla människor vi mött och de många uppdrag och förtroenden vi givits. År 2023 innebär spännande möjligheter för företaget och vi ser fram emot ännu ett framgångsrikt år där vi får hjälpa ännu fler till en lyckad bostadsaffär!
Emmelie, Nathalie, Louise & Jenni

Aktuellt

2023-01-03

2022 blev ännu ett annorlunda år, ett år där vi har

2022-10-25

Med start 1 januari 2023 träder en lagändring i kraft som innebär tydligare

2022-10-12

Jenni Nyström Fastighetsförmedling etablerades 2011 och är ett fristående