God Jul Jenni Nyström Fastighetsförmedling

God Jul & Gott nytt år

2020 har varit ett annorlunda år på många sätt, men trots det ett framgångsrikt år för Jenni Nyström Fastighetsförmedling.
Vi ser därför med tacksamhet på alla de uppdrag vi fått under året. Vi tackar också för alla fina människor vi mött som haft både förståelse och respekt.

Med förväntan och framtidstro ser vi nu fram emot ett nytt år och förhoppningen om att få hjälpa ännu fler till en lyckad försäljning.

Företaget växer, 2021 firar vi 10-årsjubileum och från och med februari finns vi i större lokaler på Lybecksgatan 30. Vi byter adress men fortsätter att hålla samma höga service med personlighet och stort hjärta. 

Vi önskar er alla en riktigt fin jul och ett gott nytt år!
Louise, Jenni & Emmelie

Med närvaro till livet och människorna runt omkring oss känner vi för de människor som är utan hem. Därför skänker vi i jul ett bidrag för att stötta den ideella organisation som driver Hemlösas Hus i Helsingborg. De utför ett otroligt viktigt arbete och vi vill att de skall kunna fortsätta med att erbjuda en hemlös människa tillfälligt tak över huvudet, en varm dusch, mat i magen och att få uppleva social samvaro. 

Aktuellt

2024-06-21

Vi önskar er en riktigt glad midsommar och hoppas att ni avnjuter dagen till

2024-06-06

Den svenska flaggan hissas och vi önskar er en fin nationaldag! 

2024-05-26

Glöm inte att ge extra kärlek till alla mammor idag!