Modern och rymlig 3:a i markplan på populära Råå

Lybecksgatan 36 | Råå Helsingborg

Välkommen till en modern och rymlig 3:a på hela 81 kvm! Här erbjuds du både badrum med tvättavdelning och gästtoalett samt uteplats i västerläge. Endast en ägare sedan byggåret och de ljusa väggarna och ekparketten är genomgående för hela bostaden. Det tidlösa köket i vitt och gråa toner har öppen planlösning mot vardagsrummet och samma färgskala går igen i badrummet och gästtoaletten. Via föreningen erbjuds bland annat garage och övernattningslägenhet. Varmt välkommen att boka visning!

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Antal rum
3
Varav sovrum
2
Boarea
82 Kvm
Byggnadsår
2016

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkommen in i hallen, med en rymlig skjutdörrsgarderob och praktiskt klinkergolv i grå ton! De ljust målade väggarna som möter dig här, är genomgående för bostaden. Ett vackert ekgolv blir också ett sammanhållande tema i bostaden, som startar i den inre delen av hallen. 

GÄSTTOALETT
Direkt till höger finns toaletten med wc, handfat och spegelskåp. Det grå klinkergolvet matchar klinkergolvet i hallen, men med mindre storlek på plattorna. Väggarna är även här ljust målade. 

SOVRUM
Så fortsätter vi på höger hand och möter det första sovrummet i bostaden. En klädkammare erbjuder god förvaring och sovrummet har ett lugnt läge, in mot grönytan utanför. Parkettgolvet i ek fortsätter i båda sovrummen. 

SOVRUM
Det andra sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob och vetter även det in mot innergården. Båda sovrummen har solskydd monterat i fönstren. 

BADRUM MED TVÄTTAVDELNING
På motsatt sida finns badrummet med tvättavdelning. Klinkergolvet i grå ton återkommer här, samma som i gästtoaletten, och här finns också golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2016) står under en praktisk bänkskiva för hantering av tvätten. Ovanför bänkytan finns skåp för förvaring. Badrummet är vidare utrustat med wc, handfat med förvaring undertill, spegelskåp, handdukstork och duschhörna med vikväggar. 

KÖK MED MATPLATS
Köksinredningen ligger samlad till vänster i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. De klassiska färgerna i bostaden går igen även här; vitt och grått. Ovanför laminatbänkytan finns kakel. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll, fläkt, kyl och frys, allt från Bosch. Vidare finns inbyggd diskmaskin från Siemens. De stora fönsterytorna, även på altandörren, ger ett fint ljus till hela rummet. Intill köket finns gott om plats för matstunder med hela familjen. 

VARDAGSRUM MED UTEPLATS
Tittar vi så till höger breder vardagsrummet ut sig, med en generös storlek och fint ljus genom de fina fönsterytorna. Här ryms både soffgrupp, tv-bänk och t ex vitrinskåp. Alla fönster i vardagsrummet och köksdelen, inklusive altandörren, har installerade solskydd. Uteplatsen har en betongmur som inramar och grå plattor på marken. Här finns möjlighet att forma din egen mysiga hörna. Kanske vill du odla blommor i krukor, odla ätbara växter i pallkrage eller bara göra en mysig sol/läshörna? Det finns möjlighet att sätta upp vindskydd och även att sätta nät som klättrande växter kan växa i, t ex kaprifol eller clematis. Uteplatsen ligger i västerläge med kvällssol. 

 

Om föreningen

Riksbyggen BRF Fiskelyckan omfattas av 67 lägenheter där inflyttning skedde under 2016. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen och teknisk förvaltare är Anderssons Fastighetsförvaltning.

I alla hus finns hiss och till alla lägenheter hör ett förråd. Föreningen har en övernattningslägenhet för 4 personer och den kostar 300 kr/natt att hyra och en föreningslokal som kostar 200 kr/dag.

Uteplats och balkoner/uterum samt förråd är upplåtna med bostadsrätt (Kontrollerad 2023-04-04)
Storlek: uteplats ink uterum ca 17 kvm, förråd källare ca 4 kvm, förråd markplan ca 3 kvm.

Det finns 41 garageplatser under mark, 5 barnvagnsrum samt en lokal för uthyrning som idag är uthyrd till Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB.

Det välskötta området erbjuder bla Boulebana med sittplatser intill.

Är information från föreningen av stor vikt för dig uppmanas du att kontrollera uppgifterna med föreningen då uppgifter kan ha kommit att ändras utan mäklarens vetskap.

Råå

Bo vid havet på Råå

Här promenerar du längs de charmiga kullerstensgatorna och låter tankarna föra dig till förra sekelskiftet då Råå var Sveriges största fiskeläge.

Råå har lyckats behålla sin pittoreska karaktär och har idag ca 3500 invånare. Det är en levande by med företag, butiker, restauranger och föreningar.

Den långa sandstranden, campingen och kallbadet lockar både Rååbor och turister året om.

Råå ligger strax söder om Helsingborg och utgör en rofylld liten pärla intill mynningen av Råån, precis vid Öresund. Hamnen är fortfarande en central plats och är mycket aktiv under sommarmånaderna när småbåtarna samsas med turbåtarna till ön Ven. Bebyggelsen kring hamnen består främst av gamla kaptenshus och fiskarstugor som är väl bevarade.

På bostadsmarknaden har Råå fått tillskott av moderna bostadsrätter på senare år vilket gett möjlighet för fler att bekvämt bo kvar på Råå även på äldre dagar.

Det lugna läget och ett bra utbud av skolor och förskolor i närområdet har gjort Råå attraktivt för barnfamiljer.

Jenni Nyström Fastighetsförmedlingen är områdets ledande mäklarfirma och varje dag hjälper vi nya som gamla Rååbor med sina bodrömmar. Vi värnar om ett levande Råå och stödjer därför många av de lokala aktörerna och är t ex huvudsponsorer för Råå IF. 

56.001139007441, 12.742060022007

Modern och rymlig 3:a i markplan på populära Råå

Lybecksgatan 36 | Råå Helsingborg