Townhouse med terrass mitt på Råå

Rååvägen 60A | Råå Helsingborg

Vi har nöjet att presentera detta unika och toppmoderna townhouse, byggt 2021, som erbjuder en kombination av stil, komfort och funktionalitet. Här möts du av ett hem där inget har lämnats åt slumpen. Fyra rymliga sovrum ger plats för hela familjen, och det sociala köket med skjutpartier ut till en härlig uteplats gör det enkelt att njuta av både vardag och fest. Två stilrena badrum samt en toalett ger extra komfort i vardagen och möjligheten till parkering blir pricken över i:et!
Njut av en underbar terrass med en oslagbar utsikt – en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar.
Det här boendet är perfekt för dig som söker ett hem utöver det vanliga, med alla bekvämligheter för en modern livsstil.
Varmt välkomna på visning!

Byggnadstyp
Kedjehus
Antal rum
6
Varav sovrum
4
Boarea
175 Kvm
Biarea
9 Kvm
Tomtarea
159 Kvm
Byggnadsår
2021

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkommen in via en entré från gatan som leder till en inbjudande hall. Här möts du av en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme och en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och skor. På hela våningsplanet ligger ett snyggt trägolv med golvvärme. 

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan ligger i direkt anslutning till hallen och är både praktisk och stilren. Med slitstarkt klinkergolv under fötterna, erbjuder rummet både tvättmaskin och torktumlare, ett funktionellt handfat, och ett fönster mot gatan som ger härligt dagsljus. Här finns även bostadens teknikutrustning, med värmepump från Nibe, smart integrerad för att maximera utrymmet och förenkla vardagen.

GÄSTRUM
Till höger i hallen finner du bostadens första sovrum, perfekt anpassat för att fungera som ett trivsamt gästrum. Detta rum erbjuder en inbjudande atmosfär med stora möjligheter att skapa en mysig tillflyktsort för dina gäster.

BADRUM
På varje våningsplan har du bekvämligheten av en toalett, och här på entréplanet hittar du bostadens första badrum. Detta halvkaklade utrymme kombinerar stil med funktion och är utrustat med dusch, handfat, handdukstork och noggrant utvalda detaljer. 

KÖK och MATPLATS
Rakt fram från hallen möts du av ett öppet och ljust kök som verkligen imponerar. Med vita, stilrena luckor och en elegant bänkskiva i sten, är detta kök platsbyggt från Lergöken med högsta omsorg om detaljerna. En praktisk köksö markerar gränsen mellan köket och den generösa matplatsen, där du enkelt kan duka upp för middagar med familj och vänner. Ett glasparti har installerats för att smidigt öppna upp mot uteplatsen, vilket skapar en härlig känsla av att ute och inne flyter samman – perfekt för sommarens middagar eller morgonkaffet i solen.

UTEMILJÖ
När vi stiger ut genom de öppna altandörrarna, möts vi av en inbjudande uteplats med ett härligt trädäck som rymmer ytterligare en matplats – perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder. Här kan du njuta av att botanisera i odlingslådor och ett växthus, där dina gröna fingrar kan skapa en egen liten oas. Solen strålar ner över uteplatsen hela morgonen och förmiddagen, vilket gör den till en underbar plats för morgonkaffet. På tomten finns även ett praktiskt förråd som ger den extra förvaring varje husägare drömmer om. Här finns även tekniken för solcellerna som installerades 2023 samt det extra batteriet som rymmer 10kWh. Utöver detta finns här även en parkeringsplats med möjlighet att installera laddstolpe – allt du behöver för ett bekvämt och modernt liv.

MELLANPLAN
Vi stiger upp för trappan som tar oss upp en våning. Här mötes vi av en sällskapsyta som med fördel kan fungera som extra kontor eller läshörna. 

SOVRUM
Det första sovrummet är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng. De inbyggda garderoberna ger praktisk förvaring och smälter snyggt in i rummet. Ett stort fönster mot baksidan av huset släpper in ett mjukt dagsljus och ger en fin utsikt över den grönskande trädgården – en perfekt plats att börja och avsluta dagen på.

SOVRUM
Vägg i vägg når vi det andra sovrummet som har liknande storlek och möjligheter till möblering. Även här finns inbyggda garderober. 

BADRUM
Det lyxiga badrummet intill sovrummen är en riktig höjdpunkt. Här finner du en rymlig dusch, ett avkopplande badkar och en praktisk dubbelvask med gott om förvaring – allt för att göra din vardag lite lyxigare. 

KONTOR/SOVRUM
Det mindre av sovrummen är perfekt som ett funktionellt kontor eller barnrum. Detta mångsidiga rum är utrustat med garderober för smart förvaring. Här får du en inspirerande arbetsmiljö som både är praktisk och stilren.

KLÄDKAMMARE
Även på detta våningsplan erbjuds en rymlig klädkammare. 

ÖVRE PLAN
Välkomna upp till det sociala övre planet, där en generös och flexibel yta väntar. Det stora vardagsrummet erbjuder en fantastisk möjlighet att möblera med både soffgrupp för avkoppling och underhållning samt en mysig läshörna för lugna stunder. Altandörrarna öppnas helt under sommarhalvåret, vilket släpper in härliga solstrålar och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här finns också möjlighet att nyttja ett fullt utrustat kökspentry, vilket tillför ytterligare bekvämlighet och gör detta rum perfekt för både vardag och fest.

TOALETT
För extra bekvämlighet finns en elegant toalett med handfat, perfekt belägen för att snabbt kunna fräscha upp sig.

TERRASS
Sist men inte minst, upptäck den helt underbara terrassen på cirka 25 kvm, som erbjuder en magnifik utsikt över Råås takåsar. Här kan du koppla av i solsängarna under hela dagen och njuta av solens strålar samt se den spektakulära solnedgången i väster. Terrassen är inte bara en sommarfavorit; den är också den perfekta platsen för att arrangera Råås mest minnesvärda glöggfest med första parkett för att se det stämningsfulla tomtetåget passera. En oas för både avkoppling och festligheter året runt! 

Detta townhouse, beläget mitt på Råå, erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och charmig atmosfär. Här får du en rymlig och flexibel social yta med ett stort vardagsrum, ett ljust kök och en underbar terrass med spektakulär utsikt. 3-4 stilfulla sovrum och de funktionella badrummen tillför både elegans och praktisk bekvämlighet. Med sin inbjudande uteplats och den fantastiska terrassen är detta hem skräddarsytt för både avkoppling och festligheter.
Ett unikt boende där du kan njuta av allt det som Råå har att erbjuda, både nu och i framtiden.
Välkomna till ert nya hem!

Renoveringar

2021 Huset uppförs
2022 Målning av rum på BV samt kontor på mellanplan
2022 Altandörrar installeras ut mot uteplatsen
2022 Nya fasta garderober på BV
2022 Trädäck på uteplatsen
2023 Ny tvättmaskin
2023 (dec) Solceller ink. batteri 10kw
2024 Fototapet i köket
2024 Rullux rullgardiner och persienner i flertalet fönster 

Råå

Bo vid havet på Råå

Här promenerar du längs de charmiga kullerstensgatorna och låter tankarna föra dig till förra sekelskiftet då Råå var Sveriges största fiskeläge.

Råå har lyckats behålla sin pittoreska karaktär och har idag ca 3500 invånare. Det är en levande by med företag, butiker, restauranger och föreningar.

Den långa sandstranden, campingen och kallbadet lockar både Rååbor och turister året om.

Råå ligger strax söder om Helsingborg och utgör en rofylld liten pärla intill mynningen av Råån, precis vid Öresund. Hamnen är fortfarande en central plats och är mycket aktiv under sommarmånaderna när småbåtarna samsas med turbåtarna till ön Ven. Bebyggelsen kring hamnen består främst av gamla kaptenshus och fiskarstugor som är väl bevarade.

På bostadsmarknaden har Råå fått tillskott av moderna bostadsrätter på senare år vilket gett möjlighet för fler att bekvämt bo kvar på Råå även på äldre dagar.

Det lugna läget och ett bra utbud av skolor och förskolor i närområdet har gjort Råå attraktivt för barnfamiljer.

Jenni Nyström Fastighetsförmedlingen är områdets ledande mäklarfirma och varje dag hjälper vi nya som gamla Rååbor med sina bodrömmar. Vi värnar om ett levande Råå och stödjer därför många av de lokala aktörerna och är t ex huvudsponsorer för Råå IF. 

56.001536855704, 12.737289203899

Townhouse med terrass mitt på Råå

Rååvägen 60A | Råå Helsingborg