Ytsmart boende i trevligt radhusområde!

Anemongatan 12 | Helsingborg Helsingborg

Bekvämt och välplanerat radhus i två plan. På entréplan finns hall, kök, vardagsrum, tvättstuga, toalett och klädkammare. Övre plan erbjuder 4 sovrum, badrum och klädkammare. Lättskött insynsskyddad trädgård i soligt läge och egen garageplats. Här bor du i ett omtyckt och lugnt område i familjevänliga Bårslöv nära skola, lekplats och fotbollsplan.

Varmt välkommen på visning!

Byggnadstyp
Radhus
Antal rum
5
Varav sovrum
4
Boarea
117 Kvm
Tomtarea
201 Kvm
Byggnadsår
1975

Beskrivning
Planlösning

ENTRÉPLAN
HALL
Välkomna in i hallen där det finns möjlighet till avhängning av ytterkläder och skor. Laminatgolv, ljusa väggar samt en luftvärmepump finns placerad här.

TVÄTTSTUGA
Direkt till vänster ligger tvättstugan, perfekt att kunna lämna smutsiga ytterkläder, stövlar och dylikt här, när man kommer in. I rummet finns en varmvattenberedare, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och en garderob. Ytskikten är äldre och består av plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

TOALETT
I anslutning till hallen finns ett toalettrum med klinkergolv, tapet, WC-stol och tvättställsskåp.

KLÄDKAMMARE
Intill toaletten finns en klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Här hittar du elcentralen och på golvet ligger en plastmatta.

KÖK
Till höger från entrén når vi ett modernt och mörkt kök från IKEA. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl, frys, spishäll, fläkt samt inbyggd ugn och micro. Matplatsen är placerad mellan kök och vardagsrum och här finns plats för ett rymligt matbord. På golvet ligger ett ljust laminatgolv.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med plats för tv och soffgrupp. Den stora fönsterytan mot trädäcket och trädgården ger ett fint ljus och rymd.

ÖVRE PLAN
Trätrappan för dig till övre plan och under trappan finns plats för extra förvaring. Den lilla, övre hallen har laminatgolv, liksom alla sovrummen på övre plan.

KLÄDKAMMARE
Direkt till höger hittar du klädkammaren och härifrån når man även kallvinden.

SOVRUM
Nästa rum på höger hand är ett av de fyra sovrummen på övre plan.

SOVRUM
Så kommer vi till sovrum nummer två, som har en garderob.

BADRUM
Badrummet renoverades under föregående ägares tid. Ytskikten utgörs av kakel och klinker. Badkar, WC-stol, handfat och spegelskåp med belysning utgör inredningen i badrummet. Här finns en takljuskupol som ger ljus till rummet.

SOVRUM
Det tredje sovrummet samt det fjärde sovrummet vetter mot trädgården och balkongen. I de här sovrummen finns garderober.

SOVRUM MED UTGÅNG TILL BALKONG
Det här sovrummet får extra mycket ljusinsläpp genom balkongdörren. Balkongen är stor och ligger i fint läge, både med tanke på sol och utan insyn.

Trädgård/Kallförråd

Stenlagd, lättskött entrésida med ett stort kallförråd som ger perfekt förvaring nära bostaden.

På baksidan av huset finns ett trädäck och en insynsskydd trädgård i härligt sydvästläge. Trädgården är en av områdets största. Intill trädäcket finns ytterligare ett kallförråd.

Anemonens Samfällighetsförening

En välskött förening med bland annat underhållsplan på plats. Det finns också fonderade medel för kostnader framöver. Skötsel av grönytan. skottning och städning har man köpt in. 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG BÅRSLÖV GA:4
ÄNDAMÅL: Gårdsutrymme med vägar, lekplatser och planteringar, servisledningar för färskvatten och spillvatten med tillhörande brunnar, stuprör, dagvattenledningar, ytterbelysning, garagebyggnader, stegar av stål på gavelfasader.

Bårslöv

Bårslöv ligger strax öster om Helsingborg. Här bor du med närhet till naturen i Rååns dalgång och till havet som inte är längre bort än en cykeltur på ca 10 minuter. Samhället består till största delen av villor och radhus från 1970- och 1980-talet.

Bårslöv når du enkelt med regionbuss eller bil. Bilen tar cirka 10 minuter från Helsingborg centrum. 

I Bårslöv finns kyrka, pizzeria, bensinstation samt förskola och skola. Skolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem.

I början av 2000- talet byggdes Helsingborgs tredje brandstation i Bårslöv. Från stationen utgår även yttre befäl och brandingenjör. Här finns administrativ förbundsledning samt också ledningscentral med inre befäl och SOS Alarm.

56.011340606302, 12.807835194648

Ytsmart boende i trevligt radhusområde!

Anemongatan 12 | Helsingborg Helsingborg