Trevligt radhus med lättskött trädgård och eget garage - Perfekt för den lilla familjen!

Styrbjörn starkes gata 128 | Raus Helsingborg

Fint bostadsrättsradhus fördelat på två plan. Nedre plan erbjuder kök med matplats, vardagsrum, badrum, tvättstuga och klädkammare. Övre plan har tre sovrum samt ett badrum. Gedigen uteplats med yta för umgänge på härligt västerläge med mycket sol. Det finns förvaringsutrymme i två kallförråd och eget garage hör till bostaden. Välkomna på visning!

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
4
Varav sovrum
3
Boarea
109 Kvm
Byggnadsår
1992/1993

Beskrivning
Planlösning

ENTRÉPLAN
HALL
Välkomna in i hallen som ger en bra överblick över entréplanet. Här finns möjligheter till avhängning av ytterkläder och skor. Ett stilrent laminatgolv i grå ton är genomgående för entréplanet. I hallen finns även en större klädkammare. 

KÖK
Öppet och hemtrevligt kök med plats för ett matbord för 4 personer. Gott om förvaring i köksskåpen som har en vit lucka. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys (Bosch), induktionshäll och ugn (2023), fläkt och diskmaskin. Det stora burspråket släpper in solens strålar. 

TVÄTTSTUGA
Intill köket ligger tvättstugan som har våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Bosch, här finns även handfat och bänkskiva till tvätthantering samt plats till förvaring.

BADRUM
Vidare i hallen når vi badrummet som har en plastmatta på golvet och ljusa halvkaklade väggar. Duschkabin, kommod och spegelskåp. 

VARDAGSRUM
Efter hallen så öppnar vardagsrummet upp sig. Ljust och trevligt rum med plats för en större soffgrupp. Härifrån har du utgång till uteplatsen och baksidan av huset. 

UTEMILJÖ
Du avnjuter morgonkaffet på uteplatsen på entrésidan där du njuter av vårblommorna som tittar fram i rabatterna. 
Baksidan av radhuset har en solig utemiljö med trädäck som delvis har ett skyddande tak. Förrådet i anslutning ger praktisk förvaring, medan insynsskyddet skapar en avslappnad atmosfär. En idealisk plats för att njuta av utomhuslivet i härligt västerläge.

ÖVRE PLAN
HALL
Uppför trappan finns en möblerbar hall med laminatgolv och garderober. 

SOVRUM
Master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng. Fönster som vetter mot söder och två öppningsbara fönster samt garderober. 

BADRUM
Även på detta plan finner vi ett badrum med delvis kaklade väggar. Här finns idag ett badkar, toalettstol, tvättställsskåp och väggskåp. 

SOVRUM
Vi finner två sovrum i fil. Bra storlekar där man får plats med säng, skrivbord och förvaring.
Båda sovrummen har fönster mot baksidan av huset. 

Varmt välkomna på visning av detta rymliga och lättstötta radhus på omtyckta och barnvänliga Raus som har närhet till både natur, hav och affärer. 

BRF Mjölner

Bostadrättföreningen är vackert belägen På Raus i backarna ovanför Råå i södra Helsingborg. Här finns gång-och cykelvägar samt lugn innergård med lekplats. I närområdet finns flera andra lekplatser, barnomsorg och fin natur att promenera i. Här finns även mataffärer och annan service i omedelbar närhet till området. Lokalbuss finns precis intill föreningens område.

Det finns kallförråd till bostaden samt garageplats i länga nära bostaden. Gästparkeringar erbjuds också inom området. Föreningen har en gemensamhetslokal med 30 sittplatser som går att låna.

Föreningen startade 1987 och äger fastigheten Helsingborg Mjölner 1 i Helsingborgs kommun. Fastighetens adresser är Styrbjörn Starkes gata 2-132. Bostäderna byggdes 1992-1993 och det finns 65 lägenheter i form av enplansradhus eller radhus i två plan med tillhörande garage samt 22 parkeringsplatser med hyresrätt. Bostadsrättstillägg tecknas inte kollektivt utan du som bostadsrättsinnehavare tecknar själv tillägget till din hemförsäkring.

Är information från föreningen av stor vikt för dig uppmanas du att kontrollera uppgifterna med föreningen då uppgifter kan ha kommit att ändras utan mäklarens vetskap.

Raus

Bo på sluttningarna på Raus

På sluttningarna öster om Råå, ungefär sex kilometer från Helsingborgs centrum, ligger Raus med utsikt över Öresund och ön Ven. Raus är uppdelat i Raus södra och Raus vång.

Raus södra består till största delen av radhus och ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus vång som byggdes under början av 2000-talet. Området består mest av radhus men har också ett antal villor och några punkthus.

På Raus finns en pizzeria och i närliggande området Råå finns frisörer, florist, fastighetsmäklare, klädbutiker och restauranger. Nära finns också stormarknader som Stora Coop och ICA Maxi.

På Raus finns två förskolor och 1-9 skola finns på Råå eller Ättekulla. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och i närheten finns Ramlösa tågstation samt E4:an.

En bit söder om Rausvägen ligger den vackra medeltidskyrkan Raus kyrka, intill det vackra naturreservatet Rååns dalgång. Ramlösa stenkärlsfabrik som är en av de sista stenkärlsfabrikerna i norden finns också här.

En kort promenad tar er ner till Råå och Råå vallar där det finns underbara sandstränder och ett härligt sommarliv då många turister söker sig dit.

56.00404018382, 12.754755023463

Trevligt radhus med lättskött trädgård och eget garage - Perfekt för den lilla familjen!

Styrbjörn starkes gata 128 | Raus Helsingborg