Renoveringschans i omtyckta Gantofta!

Norra Kvistoftavägen 2 | Gantofta Helsingborg

SNART TILL SALU! Letar du efter ett renoveringsobjekt för möjlighet att skapa ditt egna drömboende? På Norra Kvistoftavägen 2 kan jag nu presentera ett enplanshus med inredd vind på 94 kvm där du kan sätta din egen prägel. Insynsskyddad och lummig trädgård i härligt västerläge samt ett förråd med plats för bland annat trädgårdsredskap.

Byggnadstyp
Enplanshus med inredd vind
Antal rum
3
Varav sovrum
1
Boarea
94 Kvm
Tomtarea
310 Kvm
Byggnadsår
1909

Gantofta

Bo i natursköna Gantofta

Natursköna Gantofta är ett äldre stationssamhälle strax söder om Helsingborg, med rötter i kringliggande landsbygd. Här bor du nära naturen med Råån som rinner förbi i den vackra dalgången och havet är inte längre bort än en cykeltur.

Samhället består till största delen av villabebyggelse från olika årtionden. En bostadsrättsförening finns på orten med radhus uppförda 2018 för BoKlok.

Gantofta når du enkelt med tåg, regionbuss eller bil. Tåget tar cirka 8 minuter från Helsingborg C. Bra cykelvägar tar dig till havet på cirka 15 minuter.

Gantofta har barnomsorg både i privat och    kommunal regi samt skola upp till åk 9. I Gantofta finns också en ICA-butik med postservice samt en pizzeria. Bokbussen besöker Gantofta en gång i veckan till glädje för stor och liten.

Ett aktivt föreningsliv präglar Gantofta. Här finns gymnastikförening, fotbollsförening, innebandy, scouter och även byalag som värnar orten och ordnar många trevliga arrangemang.

Den nya idrottshallen ger nya möjligheter till aktiviteter och möten.

55.990400472555, 12.80382566866

Renoveringschans i omtyckta Gantofta!

Norra Kvistoftavägen 2 | Gantofta Helsingborg