Trevligt enplanshus med garage!

Nypongatan 9 | Bårslöv Helsingborg

Välkomna till detta fantastiska 1-planshus, perfekt beläget på en fridfull gata i det populära och familjevänliga området Bårslöv. Detta hem är både stiligt och praktiskt, med 3 rymliga sovrum, 2 eleganta badrum och generösa sällskapsytor som skapar en inbjudande atmosfär.
På baksidan av huset finner ni en solig trädgård i söderläge, med en välskött gräsmatta och en stenlagd uteplats – idealisk för sommarens grillkvällar och härliga sammankomster med familj och vänner. Till huset hör även ett eget garage och uppfart.
Varmt välkomna på visning!

Byggnadstyp
Enplanshus
Antal rum
5
Varav sovrum
3
Boarea
123 Kvm
Tomtarea
479 Kvm
Byggnadsår
1977

Beskrivning
Planlösning

ENTRÈ
Välkomna in i en ljus och inbjudande hall som omedelbart ger en känsla av hemmets värme och välkomnande atmosfär. Den stilrena heltäckningsmattan ger både komfort och elegans. Till vänster finner du en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och skor, medan den moderna luftvärmepumpen från 2024 erbjuder både energieffektivitet och ett behagligt inomhusklimat. Hallen ger en imponerande överblick över husets generösa ytor och öppnar upp för en smidig och enkel översikt.

BADRUM
Direkt i anslutning till entrén finner du ett stilfullt badrum, helkaklat i fräscha, ljusa färger. Här finns en dusch och ett tvättställ. Den elektriska golvvärmen (el) ger en välkomnande och behaglig värme under fötterna.

KÖK
Till vänster från hallen når du det charmiga köket, som genomgick en stilren renovering år 2006. Med sina eleganta vita luckor från Marbodal och en sofistikerad bänkskiva i laminat är detta kök både modernt och tidlöst. Den fullständiga maskinella utrustningen inkluderar en rymlig hel kyl, en halv frys, en spis med glaskeramikhäll, en diskmaskin och en effektiv köksfläkt. Den rymliga matplatsen är strategiskt placerad vid två stora fönster som inte bara fyller rummet med naturligt ljus utan också erbjuder en trevlig utsikt mot entrésidan. På golvet ligger ett trevligt pergo-golv med golvvärme (el).

GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA
Intill köket ligger tvättstugan med grovingång från gavelsidan. Här finns tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk, väggskåp och varmvattenberedare. Här finns även en större klädkammare för extra förvaring. 

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen öppnar sig ett imponerande vardagsrum på ca 32 kvm, som erbjuder en generös och luftig atmosfär med gott om plats för både matsalsdel och en bekväm sällskapsdel. Det stiliga parkettgolvet bidrar till rummet förfinade karaktär. De stora fönsterytorna släpper in ett flöde av naturligt ljus och gör vardagsrummet ännu mer inbjudande. Härifrån kan du njuta av en vacker utsikt över trädgården och direkt tillgång till uteplatsen. Om ni har behov av fler sovrum kan rummet enkelt anpassas och delas av för att möta era behov, vilket ger flexibilitet för framtiden.

BADRUM
Tillbaka ute i hallen och till höger ligger ett badrum som är helkaklat. Här finns idag ett badkar, toalettstol, tvättställsskåp och spegel. Även i det här badrummet finns härlig golvvärme (el).

GÄSTRUM
Intill vardagsrummet ligger ett sovrum på ca 10 kvm med fönster mot trädgårdssidan. Perfekt som gästrum eller barnrum. 

ALLRUM
Öppen yta som idag användas som extra allrum. Denna yta kan bli sovrum om man har behov av fler rum. 

MASTER BEDROOM
Det största sovrummet, på cirka 12 kvm rymmer en dubbelsäng. Den ljusa heltäckningsmattan ger en mjuk och behaglig känsla, medan de praktiska garderoberna längs ena väggen erbjuder gott om förvaringsutrymme. En altandörr öppnar upp mot den välskötta trädgården, vilket ger dig en direkt koppling till utomhusmiljön.

SOVRUM 3
Det minsta sovrummet som ligger intill allrummet är på ca 7 kvm och har heltäckningsmatta och fönster mot entrésidan. Rummet kan med fördel fungera som kontor eller barnrum. 

Välkomna till detta välskötta enplanshus. Med 3 ljusa sovrum och potential för fler, är detta hem idealiskt för både växande familjer och den som vill ha extra flexibilitet. Den mysiga trädgården i soligt läge är en oas för avkoppling och utomhusaktiviteter, och här kan du njuta av många härliga stunder i solen. För ytterligare bekvämlighet finns ett praktiskt garage och ett förråd på tomten, vilket ger dig extra förvaringsutrymme och enkel access till dina tillhörigheter.
Missa inte chansen att göra detta underbara hus till ditt nya hem!

Renoveringar

1998 Helrenovering badrum och gästtoalett med dusch
2001 Tillbyggt förråd
2005 Helrenovering av kök och tvättstuga
2005 Nya garderober sovrum
2006 Byte av avstängningsventil
2009 Ny varmvattenberedare (Nibe)
2010 Nytt garage och förrådstak (papp)
2013 Ny plattsättning garageuppfart
2016 Ny vask, badrum
2018 Byte säkerhetsventil
2019 Byte toalettstol, gästwc
2020 Byte garageport (el-auto)
2020 Byte all fönster och altandörrar samt entrédörr groventré. 
2020 Ny spishäll
2024 Ny luft/luft-värmepump
2024 Ny toalettstol, badrum
2024 Målning av garage och förråd
2024 Nytt staket mot grannen (väster)
2024 Energideklaration

Bårslöv

Bårslöv ligger strax öster om Helsingborg. Här bor du med närhet till naturen i Rååns dalgång och till havet som inte är längre bort än en cykeltur på ca 10 minuter. Samhället består till största delen av villor och radhus från 1970- och 1980-talet.

Bårslöv når du enkelt med regionbuss eller bil. Bilen tar cirka 10 minuter från Helsingborg centrum. 

I Bårslöv finns kyrka, pizzeria, bensinstation samt förskola och skola. Skolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem.

I början av 2000- talet byggdes Helsingborgs tredje brandstation i Bårslöv. Från stationen utgår även yttre befäl och brandingenjör. Här finns administrativ förbundsledning samt också ledningscentral med inre befäl och SOS Alarm.

56.006387867384, 12.795700037158

Trevligt enplanshus med garage!

Nypongatan 9 | Bårslöv Helsingborg