Sälja med Jenni Nyström Fastighetsförmedling

Låt oss ta hand om er försäljning i Helsingborgs kommun

Låt oss ta hand om er försäljning i Helsingborgs kommun

Att sälja sin bostad är en stor affär, kanske den största affären du gör i livet. Oavsett om man säljer sin första bostad eller är en van bostadssäljare så är det alltid en del att tänka på. Därför finns vi på Jenni Nyström Fastighetsförmedling med dig som säljare hela vägen.

Jenni Nyström Fastighetsförmedling är ett oberoende företag, därför kan vi ta snabba beslut och anpassa vår tjänst efter dina behov. Genom vårt framgångsrika koncept och vårt starka spekulantregister av köpklara kunder, förmedlar vi bostäder både med och utan full marknadsföring utifrån dina önskemål och vår kunskap. Klokt, varmt och uppriktigt tar vi hand om din bostadsförsäljning där vi arbetar utifrån en helhetsbild och en tydlig dialog hela vägen. 

 

Marknadsföring

Vid full marknadsföring syns er bostad på många olika sätt. Till exempel erbjuder vi annonsering i Helsingborgs Dagblad/Lokaltidningen, skyltar vid din bostad, skyltfönster på vårt kontor, skyltar på Coop och Handelsbanken Stortorget samt flera olika sidor på internet, som Hemnet, Hittahem och Booli.

Diskret försäljning

Det kan finnas många olika anledningar till varför ni vill sälja utan full marknadsföring. Vi värnar om er integritet och önskemål och anpassar marknadsföringen så den passar er. En del av bostäderna säljs direkt via vårt spekulantregister, vilket ger dig en snabb, smidig och diskret försäljning. Fråga oss gärna om du vill veta mer om vårt koncept!

Område

Genom att välja en mäklare som kan ditt område ökar du möjligheterna för en lyckad bostadsaffär. Vi har fokus på de södra delarna av Helsingborg där vi är som starkast kring Råå, Rydebäck och Gantofta. Men vårt hjärta klappar för hela Helsingborg och under Områden kan ni läsa mer om de områden som vi säljer mest i. Med närvaro till livet och människorna runt omkring oss går vi in med kunskap och personligt engagemang i varje affär.

Kompetens

Vi är ett starkt team av olika personligheter med en gemensam passion för goda kundmöten. Våra mäklare har många års erfarenhet och vi arbetar bara tillsammans med professionella leverantörer vilket ger dig en trygghet när du väljer oss. Vi samarbetar med kreativa företag inom homestyling som kan ge er marknadsföring extra potential. Vi använder oss av fotografer specialiserade på bostäder med möjligheter till olika tekniska lösningar.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med både stora och små företag som ger oss möjlighet att erbjuda dig den hjälp du behöver i din bostadsaffär. Läs mer under Om oss.

Personligt, professionellt och pålitligt finns vi där för dig.

Kostnadsfri värdering

Vi träffar er gärna för ett förutsättningslöst möte. Det kostar er ingenting och ni binder er inte till någonting.
Ni får möjlighet att ställa frågor kring värdering och försäljning av er nuvarande bostad. Vi berättar om hur vi kan hjälpa er med en trygg och lyckad bostadsaffär som både blir bra och känns bra.

Fri värdering