Nyproducerat radhus: Perfekt kombination av modern stil och funktion samt egen uppfart på tomten.

Blombergagatan 42 | Helsingborg Helsingborg

Välkommen till detta moderna radhus från 2019 med trivsam uteplats. Här möts stil och funktionalitet i en öppen planlösning. Entréplanet erbjuder ett modernt kök, matplats och vardagsrum, med utgång till en stenlagd uteplats och trädgårdsförråd. På övervåningen finns två rymliga sovrum, med potential att skapa ett tredje, tillsammans med ett elegant badrum och ett flexibelt allrum. Den praktiska biluppfarten gör vardagen smidig. Med nyproducerad kvalitet och närhet till både stad och natur är detta radhus perfekt för den moderna livsstilen.
Varmt välkomna att kontakta oss för visning av ditt nya drömhem!

Byggnadstyp
Radhus
Antal rum
4
Varav sovrum
2
Boarea
99 Kvm
Byggnadsår
2019

Beskrivning
Planlösning

Välkomna till omtyckta Blombergagatan; här lever drömmen om radhusidyllen med lekande barn på gatorna och trevliga grannar!

Vi går upp för den stenlagda uppfarten där ni med lätthet kan parkera bilen. Gästparkeringen ligger i anslutning vilket gör parkeringsfrågan lätt. 

HALL
Välkomna in i hallen som har vitmålade väggar och ekparkett som sträcker sig över hela våningsplanet. Hallen har plats till att hänga av ytterkläder samt i anslutning en större garderob för ytterligare förvaring. Hallen fortsätter in mot vardagsrummet och köket där man har utsikt mot trädgården.

BADRUM
Praktiskt beläget vid entrén finner vi det första badrummet. Snyggt och modernt med grått klinkergolv och vita väggar. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med spegelskåp ovan. Badrummet är rymligt och har egen tvätt och teknikavdelning med tvättmaskin och torktumlare från från Siemens (2019).  

KÖK/MATPLATS
Efter hallen ansluter vi till en stor yta försedd med plats för matbord där hela familjen kan samlas. Väggarna är klassiska vita vilket är genomgående för hela bostaden. Köksinredningen kommer från Marbodal och har bra med skåp och förvaring. Arbetsytorna har en snygg gråmelerad bänkskiva i laminat. Köket är utrustad med en full kyl och frys, spishäll och diskmaskin. 

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet har stora fönster mot uteplatsen vilket bjuder på ett trevligt ljusinsläpp. Rummet kan möbleras i olika alternativ och eftersom planlösningen är öppen till köket så är det ett härligt rum för familj och vänner att umgås i. Från vardagsrummet når man via altandörren en stor stenlagd uteplats.

TRÄDGÅRD
På den stora uteplatsen dricker ni morgonkaffet eller varför inte duka upp för en härlig middag! Här försvinner inte solen förrän på kvällskvisten. Fritt och lugnt läge med en lättskött tomt. Bara att njuta- inga måsten. Trädgården ramas in av ett insynsskyddade staket och via grinden kan ni med lätthet ta er ut till den allmänna grönytan utanför tomten. 

ÖVRE PLAN
Vi går till hallen och vidare upp för trappan som leder till övre plan. Genomgående för övre plan är vit målade väggar och ekparkett på alla golv. 

SOVRUM 
Till höger når vi ett av de två sovrummen som är beläget med fönster mot entrésidan av huset. Sovrummet erbjuder en bra yta med plats för dubbelsäng och garderober. Större garderob ingår ej i köpet. 

BADRUM
I anslutning till trappan når vi ett badrum som har vita väggar och grönt klinker golv. Badrummet har dusch med glasväggar och bredvid denna finner vi ett högskåp, handfat med spegelskåp samt wc. Vill man ha badkar så kan man med lätthet installera detta. 

ALLRUM
Till vänster från trappan når vi det mindre allrummet som idag inretts med en soffa och tv. Perfekt för att avnjuta sina filmkvällar här. 

SOVRUM/KONTOR
Det andra sovrummet används idag som ett kombinerat kontor och sovrum. För den som önskar, går rummet att göras till två. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammaren som ni når härifrån. Rummets fönster ligger beläget mot uteplatsen och det härliga grönområdet. Härifrån når vi även vinden. 

Missa inte chansen att bli ägare till detta moderna och bekymmerfria drömhem som erbjuder både bekvämlighet och stil.
Varmt välkomna på visning!

Förening

INFORMATION BRF GUSTAVSPARK

Fastigheterna Helsingborg Boja 1, Busa 1, Blomstra 1, Blacka 1 och Broka 1 har totalt en tomtareal om 9 168 kvm. Marken innehas med äganderätt.
Föreningens byggnader uppfördes under 2018-2019.

Byggnaderna består av 53 bostadsrätter i sju radhuslängor. Föreningen disponerar 16 gemensamma parkeringsplatser inom bostadsområdet, samt en parkering på varje bostadstomt. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Den totala boytan uppgår till 5 247 kvm.
Föreningen har inga uthyrningsbara lokaler.
Fastigheten ingår i gemensamhetsanläggningarna: Broka Ga:1, som består av miljöhus, belysning på grönyta, lekplats med utrustning, bullerplank, sopkassuner samt grön- och planteringsytor. Broka Ga:2, som består av parkeringsytor.
De två gemensamhetsanläggningarna förvaltas av Gustavsparks samfällighetsförening.

HÄNDELSER
- Nya postlådor till föreningen samtliga radhus upphandlades. Q4 2021. - Jouravtal upprättades med Anderssons förvaltning - Filter till FTX-aggregat har beställts hem. Möjligt för medlemmarna att hämta ut filter-paket (innehållandes 2 st) till en kostnad av 500 kr inkl.moms. Dras på månadsavin. - Underhållsplan för föreningen i form av Planima upphandlades via NABO.

 

Gustavslund

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

56.03234933645, 12.760109876965

Nyproducerat radhus: Perfekt kombination av modern stil och funktion samt egen uppfart på tomten.

Blombergagatan 42 | Helsingborg Helsingborg