Stor 2:a på Rååvägen med balkong och hiss i huset!

Rååvägen 30 | Råå Helsingborg

Nu erbjuds en genomgående och välplanerad tvårumslägenhet på andra våningen med balkong i härligt västerläge. Lägenheten har ett trivsamt kök, vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsbord, badrum med dusch och tvättmöjligheter, sovrum och en klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar i alla rum. Här har du möjlighet att bo mitt på Råå med promenadavstånd till badstrand och hav.

Varmt välkomna på visning!

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Antal rum
2
Varav sovrum
1
Boarea
66 Kvm
Byggnadsår
1984

Beskrivning
Planlösning

HALL
Vi välkomnas in i hallen där det finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här är det även möjligt att sätta in garderober för mer förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger slitstark ekparkett som är genomgående i hela bostaden.

SOVRUM
Direkt till vänster från hallen når vi sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering om så önskas. Här finns garderober och en praktisk klädkammare.

KÖK/MATPLATS
Bredvid sovrummet ligger köket som renoverades år 2011 med köksinredning från IKEA. Snygga luckor i ek, grå granitbänkskiva (2019) och ljusgrå kakel. Köket är utrustat med en spis (Electrolux), fläkt, kyl och frys (Husqvarna).
Intill köksfönstret finns plats för ett matbord med 4 stolar.

BADRUM
Rakt fram från hallen finns ett badrum med halvkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med en toalett, dusch, tvättställsskåp, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin. 

VARDAGSRUM
Slutligen kommer vi till vardagsrummet som ligger till höger från hallen. Ljust och lättmöblerat rum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån har du utgång till balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol.

TRÄDGÅRD
Som boende i Brf Kikaren har du tillgång till den mysiga trädgården på baksidan av huset. 

Brf Kikaren 12

ALLMÄNT
Föreningen registrerades 2007 och äger fastigheten Kikaren 12 på Råå. I fastigheten finns 8 lägenheter och 2 lokaler. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR:
- Källarförråd
- Tvättstuga som renoverats 2020 med nya maskiner
- Gemensam trädgård med uteplats

Hyra av parkeringsplats via föreningen kostar 300kr/mån. Separat kösystem tillämpas och det är för närvarande kö till parkeringsplats.
Möjligt att hyra en parkeringsplats i grannfastigheten, bakom Rååvägen 32, till en kostnad av 600kr/månad.

Är ovanstående information av stor vikt för dig uppmanas du att kontrollera uppgifterna med föreningen då uppgifter kan ha kommit att ändras utan mäklarens vetskap.

Råå

Bo vid havet på Råå

Här promenerar du längs de charmiga kullerstensgatorna och låter tankarna föra dig till förra sekelskiftet då Råå var Sveriges största fiskeläge.

Råå har lyckats behålla sin pittoreska karaktär och har idag ca 3500 invånare. Det är en levande by med företag, butiker, restauranger och föreningar.

Den långa sandstranden, campingen och kallbadet lockar både Rååbor och turister året om.

Råå ligger strax söder om Helsingborg och utgör en rofylld liten pärla intill mynningen av Råån, precis vid Öresund. Hamnen är fortfarande en central plats och är mycket aktiv under sommarmånaderna när småbåtarna samsas med turbåtarna till ön Ven. Bebyggelsen kring hamnen består främst av gamla kaptenshus och fiskarstugor som är väl bevarade.

På bostadsmarknaden har Råå fått tillskott av moderna bostadsrätter på senare år vilket gett möjlighet för fler att bekvämt bo kvar på Råå även på äldre dagar.

Det lugna läget och ett bra utbud av skolor och förskolor i närområdet har gjort Råå attraktivt för barnfamiljer.

Jenni Nyström Fastighetsförmedlingen är områdets ledande mäklarfirma och varje dag hjälper vi nya som gamla Rååbor med sina bodrömmar. Vi värnar om ett levande Råå och stödjer därför många av de lokala aktörerna och är t ex huvudsponsorer för Råå IF. 

55.999663778361, 12.740029002234

Stor 2:a på Rååvägen med balkong och hiss i huset!

Rååvägen 30 | Råå Helsingborg