Skapa er bodröm i denna idyll!

Ebbas väg 29 | Skäret Höganäs

I skogsbrynet på Ebbas väg ligger detta mysiga paradis omsluten av skogens lugn. Det trevliga enplanshuset erbjuder två sovrum samt ljusa, öppna sällskapsytor med fantastisk utsikt över skog och mark i sydvästläge.
Med separat ingång finns ett rum med egen toalett perfekt som kontor, gästrum, tonårsrum, verksamhet eller vad som passar. Den lummiga trädgården blommar från tidig vår och långt in på hösten och i trädgårdslandet kan ni plantera efter säsong. Gräsmattan bjuder in till lek och på det härliga trädäcket med både spabad och lusthus i anslutning finns det plats för avkoppling. På den gruslagda gårdsplanen eller i carporten parkerar ni bilen.

Varmt välkomna till denna idyll!

Byggnadstyp
Enplanshus
Antal rum
5
Varav sovrum
2
Boarea
158 Kvm
Biarea
12 Kvm
Tomtarea
3202 Kvm
Byggnadsår
1973

Beskrivning
Planlösning

HALL
Vi välkomnas av en rymlig och inbjudande hall med plats för ytterkläder och skor. Mönstrad tapet på väggarna och mörkgrått laminatgolv.  

BADRUM
I anslutning till hallen finns ett badrum som har våtrumsmatta och våtrumstapet i beige nyans. Här finns en duschhörna, toalett, handfat och spegelskåp.

SOVRUM
Till höger från hallen når vi ett sovrum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade och tapetserade. Bra klädförvaring i flera inbyggda garderober längs med ena väggen.

KÖK MED MATPLATS
Går vi vidare rakt fram kommer vi till köket som har en öppen planlösning mot den stora matplatsen. Parkettgolv i ek, gråmålade väggar och vit bröstpanel. Ljust och trevligt kök med vita köksluckor från Ballingslöv, mörkgrå laminatbänkskiva och vitt kakel. Mot matplatsen finns en köksö som skapar extra arbetsyta. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis (2020) och spisfläkt. Härifrån finns en utgång till trädäcket och trädgården på baksidan av huset. 

VARDAGSRUM
Efter matplatsen kommer vi till vardagsrummet som har gott om plats för socialt ungänge. På golvet ligger ekparkett, väggarna är delvis vitmålade och delvis klädda med fjällpanel. Det finns en braskamin (2016) som ger både värme och myskänsla samt en ny luft-luftvärmepump från Mitsubishi (2021). Flera stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och även härifrån når man trädäcket och trädgården.

SOVRUM
Förbi köket kommer vi till ett sovrum som har ekparkett på golvet och grönmålade väggar. Det finns en platsbyggd sänggavel med eluttag.

TVÄTTRUM
Intill sovrummet ligger tvättrummet som har grå våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Här finns en tvättmaskin, varmvattenberedare (Nibe 2012), garderob och väggskåp.

GÄSTTOALETT
Bredvid tvättrummet finns en gästtoalett med plastmatta och målade väggar. Här finns wc och handfat.

FÖRRÅD
Bredvid tvättrummet finns även ett förråd med plastmatta och målade väggar. Här finns plats till förvaring och det finns en lucka till krypgrunden.

RUM MED SEPARAT INGÅNG
I den del som tidigare var garage har ägarna inrett ett rum som idag används som kontor. Här är det laminatgolv, grönmålade väggar och en fondtapet. Det finns även ett toalettrum med svart klinkergolv, vitmålade väggar, toalettstol och tvättställsskåp.

VERKSTAD
Bredvid kontoret finns en isolerad och uppvärmd verkstad.

 

Renovering

Information om genomförda renoveringar och förbättringar av bostaden:

2021 Installation av ny luft-luftvärmepump från Mitsubishi med energiklass A+++

2020 Ny avfuktare i krypgrunden och kontrollbesiktning utförd av Anticimex

2019 Entrétak huvudingången 

2016 Braskamin, ny uppfart, grind och staket

2015 Carport samt ombyggnad av garage till boyta

2014 Lusthus, spabad samt förlängning av trädäcket till lusthuset och spabadet

Servitut

Avtalsservitut, Last
2, 2005-03-18

Avtalsservitut va-ledningar mm, Last
1284IM-05/8313 - 1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 754 000 kr
Mark, totalt värde: 742 000 kr ().
Summavärde: 2 496 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1973
Värdeår: 1975

Skäret

Skäret är en liten fiskeby i Höganäs kommun, belägen vid Skälderviken mellan Jonstorp och Arild. 

56.254863169677, 12.613781750832

Skapa er bodröm i denna idyll!

Ebbas väg 29 | Skäret Höganäs