Topprenoverad tvåa på första våningen!

Koppargatan 6B | Helsingborg Helsingborg

FÖRSTA VÅNINGEN! Välkomna till denna topprenoverade tvåa i markplan. Här bor du med tallskogen precis utanför vardagsrumsfönstret! Lägenheten är genomgående och ljus. Samtliga ytskikt är renoverade och ni njuter av kvällssolen på den inglasade balkongen! Varmt välkomna på visning!

Byggnadstyp
lägenhet
Antal rum
2
Varav sovrum
1
Boarea
65 Kvm
Byggnadsår
1969

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkomna i i denna ljusa och rymliga hall där ni får gott om förvaring av ytterkläder och skor. Här finns även en större klädkammare med lådor och ett hyllsystem. Här ligger ett snyggt parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. och väggarna är vita.

BADRUM
Direkt till höger når vi badrummet som stambyttes och renoverades 2021. Bra planerat och med egen tvättmaskin installerad. Kakel och klinker i snyggt vitt och grått ger ett klassiskt uttryck. Här finns även en dusch med glasväggar samt ett fönster för ljus och vädring. 

VARDAGSRUM
I vardagsrummet får du trevlig utsikt över tallarna utanför fönstret. Helt lugnt och insynsskyddat. Även här ligger ett parkettgolv och väggarna är vita. Spotlights i taket ger en modern känsla. Här möblerar du med en soffgrupp samt matbord om du önskar. 

SOVRUM
Här ligger ett mörkare golv och väggarna är målade i en lugn grå ton. Du möblerar med lätthet med en dubbelsäng och även här finns en garderob för förvaring. 

KÖK
Från hallen tar vi vänster in i köket som renoverats med snygga vita luckor och rostfria vitvaror. Ovan bänkskivan sitter ett snyggt mörkt kakel. Man kan med lätthet sitta 6 personer kring matbordet som blickar ut över innergården. 

BALKONG
I höjd med matplatsen når vi altandörren som tar oss ut på den inglasade balkongen. En trevlig yta som förlänger känslan av sommar långt in på hösten. Här njuter du av kvällssolen!

Varmt välkommen på visning!

 

Föreningen

Allmänt om föreningen

HSB BRF Palsternackan i Helsingborg Föreningen äger fastigheten Palsternackan 17 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler, garage och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Planteringsvägen 110, 112 och 114 samt Koppargatan 4, 6 och 8. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rum & kök: 18 st 2 rum & kök: 54 st 3 rum & kök: 54 st I föreningen finns ett antal cykelgarage, några platser för permobiler samt barnvagnsförråd. Det finns även en föreningslokal att disponera.

Renoveringar- utförda och planerade

Utförda renoveringar Föreningen har b.la,
Stambyte 2021.
Nya säkerhetsdörrar 2021
Byggt cykelförråd 2015
Renoverat balkonger 2013
Bytt elsystem 2007
Installerat postboxar 2007

Föreningen har 54 garage och 60 parkeringsplatser. (separat kösystem)

Är information från föreningen av stor vikt för dig uppmanas du att kontrollera uppgifterna med föreningen då uppgifter kan ha kommit att ändras utan mäklarens vetskap.

Miatorp

Bo på centrumnära Miatorp

Stadsdelen Miatorp ligger söder om Helsingborg centrum, på cirka 2 kilometers avstånd. Bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt samt flerfamiljshus. I stadsdelen ingår även bostadsområdet Lussebäcken där det bland annat finns ett vårdboende samt en förskola.

På Miatorp finns ett flertal grönområden och öppna platser. Rester av den gamla tallplanteringen från 1800-talets början finns kvar i form av Triangelskogen i norr och Tallskogen i söder. Tallskogsleden som går från Råå till Planteringen passerar genom Miatorp. 

I närheten finns väl utbyggda sportfaciliteter i form av idrottsplatsen Heden, som bland annat arrangerat SM i friidrott, samt inomhushallarna Norrehedshallen och Götahallen, den senare för tennis.

På Miatorp bor du med bra kommunikation via stadsbuss och regionbuss samt med promenadavstånd till Ramlösa tågstation. Kommunal förskola och skola finns på på det närliggande området Högasten.

I närheten ligger flera mataffärer som Willys, Lidl och Stora Coop. Här finns också ett vandrarhem.

56.015135168274, 12.722165808756

Topprenoverad tvåa på första våningen!

Koppargatan 6B | Helsingborg Helsingborg