Radhus i bostadsrättsform med inglasat uterum och trädgård

Holmgårdsgatan 1 | Helsingborg Helsingborg

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Snart har vi möjlighet att presentera ett trivsamt bostadsrättsradhus med gavelläge på populära Raus. Inglasat uterum och trädgård i härligt sydvästläge med gott om plats för avkoppling, umgänge och lek. Här har ni perfekt möjlighet att skapa ett hem i er egen stil.

Rymlig 3-rumslägenhet i 1,5 plan med bra planlösning. På entréplan finner ni ett kök med matplats, trevligt vardagsrum, badrum med dusch och tvättrum. Övre plan erbjuder två sovrum med gott om förvaringsutrymme via klädkammare och ett badrum med badkar. Här bor ni bekvämt nära barnomsorg, bra kommunikationer och mataffärer.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Byggnadstyp
1,5-plans radhus
Antal rum
3
Varav sovrum
2
Boarea
92 Kvm
Byggnadsår
1990

Beskrivning
Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL
Välkomna in i hallen där det finns möjlighet till avhängning av ytterkläder och skor. Här ligger plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. 

KÖK
Till vänster från hallen når ni köket med plats för matbord och fönster som vetter mot entrésidan. Äldre köksinredning med vita luckor och lådor, rostfri diskbänk, laminatbänkskiva och ljust kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av en spis, spisfläkt, diskmaskin samt en kyl och frys. Här ligger samma plastmatta som i hallen och väggarna är tapetserade.

BADRUM
Till höger från hallen ligger ett badrum med våtrumsmatta och halvkaklade väggar. Det är utrustat med dusch,  toalettstol, handfat och badrumsskåp. I badrummet finns ett fönster för ljus och vädring.

TVÄTTRUM
Intill badrummet ligger tvättrummet med våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk, linneskåp och en dubbelgarderob. I dubbelgarderoben finns fjärrvärmecentralen.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen når ni det rymliga vardagsrummet med laminatgolv och tapetserade väggar. Härifrån är det utgång till det inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier, kanalplasttak och infravärmare. Uterummet bjuder in till samvaro både härliga soldagar och regniga sommardagar.

OVANVÅNING:

ÖVRE HALL
Här uppe möts vi först av en mindre hall med laminatgolv, strukturtapet och lucka till kallvinden.

SOVRUM
Till höger når ni bostadens första sovrum som har tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Här finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

BADRUM
Rakt fram i hallen ligger det andra badrummet med våtrumsmatta och kaklade väggar i blått. Här finns ett badkar, toalettstol, tvättställsskåp och spegelskåp.

SOVRUM
Det andra sovrummet ligger till vänster från hallen. Här är det laminatgolv och väggarna är täckta med en ljus strukturtapet. Även här finns en rymlig klädkammare. 

ÖVRIGT
I trädgården på baksidan av huset finns ett oisolerat förråd som tillhör lägenheten.

 

 

Riksbyggen Brf Starkodder i Helsingborg

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Skinfaxe 4 i Helsingborgs kommun. På fastigheterna finns 10 byggnader med 52 lägenheter och 1 lokal uppförd. Byggnader är uppförda 1990. Fastighetens adress är Holmgårdsgatan 1-45 samt Midgårdsgatan 2-60 i Helsingborg.

TV OCH BREDBAND
Ett grundutbud av tv-kanaler hos Tele2 och bredband via fiber i Öresundskrafts stadsnät ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 58 garageplatser och 10 parkeringsplatser. Garage kostar 280 kr/mån och parkeringsplatskostar 75 kr/mån.Separat kösystem tillämpas. Det finns lediga garage men inga lediga p-platser. Vidare finns gratis parkering på gatorna i området.

FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamhetslokal för fester och kalas.

* Är information från föreningen av stor vikt för dig ber vi dig att kontakta föreningens representant för att kontrollera uppgifterna då uppgifter kan ha ändrats utan mäklarens vetskap.

Raus

Bo på sluttningarna på Raus

På sluttningarna öster om Råå, ungefär sex kilometer från Helsingborgs centrum, ligger Raus med utsikt över Öresund och ön Ven. Raus är uppdelat i Raus södra och Raus vång.

Raus södra består till största delen av radhus och ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus vång som byggdes under början av 2000-talet. Området består mest av radhus men har också ett antal villor och några punkthus.

På Raus finns en pizzeria och i närliggande området Råå finns frisörer, florist, fastighetsmäklare, klädbutiker och restauranger. Nära finns också stormarknader som Stora Coop och ICA Maxi.

På Raus finns två förskolor och 1-9 skola finns på Råå eller Ättekulla. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och i närheten finns Ramlösa tågstation samt E4:an.

En bit söder om Rausvägen ligger den vackra medeltidskyrkan Raus kyrka, intill det vackra naturreservatet Rååns dalgång. Ramlösa stenkärlsfabrik som är en av de sista stenkärlsfabrikerna i norden finns också här.

En kort promenad tar er ner till Råå och Råå vallar där det finns underbara sandstränder och ett härligt sommarliv då många turister söker sig dit.

56.004635313708, 12.759308061218

Radhus i bostadsrättsform med inglasat uterum och trädgård

Holmgårdsgatan 1 | Helsingborg Helsingborg