3:a med härlig inglasad balkong

Domaregatan 12 A | Helsingborg Helsingborg

Ljus, renoverad 3:a på fritt läge på andra våningen med stor inglasad balkong på 12 kvm i västerläge, ett extra rum där ni njuter från vår till höst. Här bor ni lugnt i välskött område, i förening med god ekonomi och med gångavstånd till Ramlösa station. Välkomna med ert intresse!

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Antal rum
3
Varav sovrum
2
Boarea
69 Kvm
Byggnadsår
1959-1960

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkomna in i den rymliga hallen med ljusa väggar och ekparkett. Här finns bra med plats till ytterplagg och skor samt ytterligare förvaringsmöjlighet i klädkammaren intill.

KLÄDKAMMARE
Klädkammaren är rymlig, med plats för kläder, skor och även annat. I klädkammaren finns i dagsläget en frys (Cylinda 2019). 

SOVRUM
Vi går direkt vänster från hallen och når det första sovrummet. Väggarna är ljusa med en vägg har mörk fondtapet. På golvet ligger en plastmatta med trälook och ett stort fönster ger rummet ljus.

SOVRUM
Vägg i vägg med det första sovrummet ligger det andra sovrummet, även det med plastmatta med trälook och ljusa väggar. En vägg har en ljus mönstrad fondtapet. Ett stort fönster ger rummet ljus.

BADRUM
Från hallen når vi vidare till det renoverade (2006) badrummet med dusch. Badrummet har grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna med turkos mosaik som en fin detalj. I rummet finns toalett, handfat och duschen har vikdörrar i frostat mönstrat glas. I övrigt är det förberett för tvättmaskin om så önskas.

KÖK
Vi går vidare och kommer till köket som renoverades 2009. Inredningen i grått kommer från IKEA och passar fint till den gråmönstrade laminatbänkskivan. Det trevliga köket har en liten köksö med spisen placerad centralt i köket. Köket är utrustat med spishäll med induktion (IKEA, 2009), kombinerad mikro/ugn (IKEA, 2009), rostfri diskmaskin (IKEA,  2019) samt vit kyl (Electrolux, 2009). I köket är väggarna ljust tapetserade och på golvet ligger samma ekparkett som i hallen. Intill det stora fönstret finns det plats till ett matbord.

VARDAGSRUM OCH BALKONG 
Vardagsrummet når vi både från hallen och köket. Det stora härliga rummet har ljusa väggar med en fondvägg i grått och ett fint parkettgolv i ek. Rummet rymmer båda soffhörna samt matsalsbord om så önskas. Två fönster samt altandörr ger fint ljus till rummet.

Sist når vi den härliga inglasade balkongen på hela 12 kvm. Ett extra rum att njuta i från vår till höst, inrett idag med både en matplats åt vänster och en loungehörna till höger. På balkongen finns en markis installerad. 

Bostaden har renoverats i omgångar sedan 2008. All el är utbytt.

Föreningen

HSB BRF Huslyckan i Helsingborg

Föreningen äger fastigheterna Huslyckan 3, 4 och 5 i vilka man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler, garage och parkeringsplatser.Huslyckans fastighetsbestånd består av 6 huskroppar i 3 plan. Dessa innehåller 138 lägenheter, fördelade på 2- 3- o' 4-rumslägenheter. 43 garage, 58 parkeringsplatser, separat kö.
Hiss saknas.
Samtliga hus är uppförda 1959-60.

År 2008 har föreningen gjort en relining av avloppsstammarna. 2013 byttes tappvattenstammarna samt kulvertarna och 2018 byttes fönstren. 

Elineberg

56.025627272249, 12.730647753761

3:a med härlig inglasad balkong

Domaregatan 12 A | Helsingborg Helsingborg