Friliggande hus på Gustavslund, perfekt bostad för familjen!

Stjärnbergagatan 8 | Helsingborg Helsingborg

På populära och barnvänliga Gustavslund ligger detta stilrena hus med eget poolområde. Här fördelas boytan smart; entréplan erbjuder badrum, tvättavdelning samt en öppen planlösning med kök och generösa sällskapsytor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Avskilt på övre plan finns 4 sovrum, badrum och ett mindre allrum. I trädgården bjuder det lyxiga polområdet in till både lek och svalka. På kvällen kopplar ni av på trädäcket under pergolan. Välkomna till Gustavslund.

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Antal rum
6
Varav sovrum
3
Boarea
138 Kvm
Tomtarea
283 Kvm
Byggnadsår
2019

Beskrivning
Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL
Vi välkomnas in i hallen som har ett snyggt och hållbart golv i grå klinker och vitmålade väggar. Direkt till vänster finns det möjlighet till avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även en praktisk klädkammare under trappan med gott om förvaringsutrymme samt en garderob. Från hallen har du vardagsrum och trädgård med pool i blickfånget rakt fram. 

TVÄTTRUM
Första dörren till vänster leder till tvättrummet som har en groventré från uppfarten. Här ligger samma gråa klinkergolv som i hallen och väggarna är vitmålade. Tvättrummet är utrustat med en tvättmaskin och torktumlare från Siemens, städskåp, fjärrvärmecentral och ett FTX-aggregat (ventilationssystem). Här finns även en tvättho i rostfritt stål, vit bänkskiva i laminat och skåp med vita luckor från Vedum. 

BADRUM
I anslutning till hallen finns ett badrum som är helkaklat med snyggt grått golv och vita väggar. I badrummet finns duschhörna med glasväggar och mattsvart takdusch i stilren design. I övrigt finns toalett, handfat med vit kommod och svart blandare, svarta inredningsdetaljer samt spegel med LED-belysning ovan och spotlights i taket.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Vidare från hallen kommer vi till det härliga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Rummet har ett rikt ljusinsläpp från flera fönster, väggarna är vitmålade och på golvet ligger en mattlackad 3-stavs parkett i ek. Rummet har plats för både matbord och stor soffgrupp. Via altandörren når ni den lyxiga trädgården med trädäck, pergola och pool. Här kan ni spendera många lata dagar fyllda med sol och bad i en rogivande miljö.

KÖK
Det stilrena köket ligger i vinkel med vardagsrummet och även här är väggarna vitmålade och på golvet ligger samma ekparkett. Köket har vita luckor och grå bänkskiva i laminat från Vedum samt vita matta kakelplattor ovanför arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, spisfläkt samt två stycken kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt stål. Samtliga vitvaror är från Siemens. 

ÖVRE PLAN:

ALLRUM
Trappan som är klädd i ek leder oss upp till allrummet på övre plan. Rummet används idag som tv-rum men det är även möjligt att sätta upp en vägg för att skapa ett extra sovrum om så önskas. Idag är väggarna vitmålade och på golvet ligger mattlackad 3-stavs parkett i ek vilket är genomgående för hela övre plan.  

SOVRUM
Till vänster från trappan kommer vi till husets första sovrum. Här är väggarna målade i en fin ljusgrå nyans. Samma gråa färg har använts till väggarna i alla sovrummen. Det finns ett stort fönster som ger fint ljus till rummet.

WALK-IN-CLOSET
Det andra rummet till vänster är inrett som en rymlig och praktisk walk-in-closet men var ursprungligen ett sovrum. Det finns gott om förvaringsutrymme i lådor, skåp och på hyllor. 

BADRUM
Till höger från trappan når vi husets andra badrum som har grått klinker och vitt kakel. Detta badrum har ett badkar, toalett, handfat med vit kommod, handdukstork samt spegel med LED-belysning och spotlights i taket. 

SOVRUM
Till höger om badrummet finns ett sovrum som idag används som kontor. I rummet finns en skjutdörrsgarderob med Elfa system för snygg och smart förvaring av kläder, skor och accessoarer. Här finns också ett stort fönster med utsikt mot det härliga poolområdet. 

SOVRUM
Så kommer vi till det sista sovrummet som även det har en stor skjutdörrsgarderob med Elfa system och fönster mot poolområdet.

Trädgård med pool och trädäck

På trädgårdssidan i soligt söderläge finner vi det underbara poolområdet. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar, antingen på trädäcket eller i poolen. Trädäcket har pergola över en del och det finns även plats för grillen och en mysig lungegrupp i skydd av huset. 

Poolen är byggd av Ecopool och har en gjuten bottenplatta med murade väggar i måtten 3x6 meter och 1,5 meter djup. Det finns en snyggt integrerad pooltrappa som också är uppmurad. Insidan är klädd med en platssvetsad och marmorerad liner i white pearl. Uppvärmning sker med en inverter värmepump (Gullberg & Jansson X15) som kan styras via en app i telefonen. Mätning av pH, klor etc. sköts via blue connect vilken signalerar till en app i telefonen när det är dags för dosering.

Till poolen finns ett Capella poolskydd. Det är ett pooltäcke som håller hög säkerhet så att barn kan leka tryggt kring poolen och som behåller temperaturen. Poolen är placerad så att det är möjligt att byta ut pooltäckningen till ett glastak (bygger ca 2,2 m bakom) om så önskas. 

Övrigt

På framsidan av huset finns en stenlagd uppfart med plats åt två bilar och en laddstation till elbilar som är placerad på husets vänstra gavel. Installation av laddstationen utfördes av Electra och har upp till 11 kW laddning med en lastbalansering. På entrésidan finns även ett isolerat förråd om ca 8 kvm.

El till poolhus, poollampa och staketbelysning är dragen av Electra. Belysningen i staket och pool styrs med Plejd samt belysningen på uppfarten regleras under skymning. 

 

 

 

 

 

Renovering

Information om genomförda renoveringar och förbättringar av bostaden:

2021 Laddstation, staket på framsidan, nya handtag i köket.

2020 Pool samt trädgård med gräsmatta, trädäck, pergola, plattläggning, staket på baksidan.

2019 Isolering av förråd, walk-in-closet, målning av ovanvåning, ny takdusch i badrummet.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 268 000 kr
Mark, totalt värde: 687 000 kr ().
Summavärde: 2 955 000 kr

Taxeringsår: 2020
Byggår: 2019
Värdeår: 2019

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG HUSENSJÖ GA:4
GA1

56.035116970782, 12.758103411079

Friliggande hus på Gustavslund, perfekt bostad för familjen!

Stjärnbergagatan 8 | Helsingborg Helsingborg