Marklägenhet med egen trädgård och uteplats i soligt läge!

Bifrostgatan 61 | Helsingborg Helsingborg

Nu har vi möjlighet att presentera en marklägenhet med gavelläge på populära Raus. Rymlig 2-rumslägenhet med bra planlösning och renoverat badrum. Liten trädgård och uteplats i härligt sydvästläge där ni kan njuta av både avkoppling och umgänge.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Byggnadstyp
Radhus
Antal rum
2
Varav sovrum
1
Boarea
63 Kvm
Byggnadsår
1990

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkomna in i hallen som erbjuder plats för avhängning av ytterkläder och skor samt en garderob och ett städskåp. Ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten och tapetserade väggar.

SOVRUM
Till vänster från hallen når vi sovrummet som är rymligt och har en klädkammare i direkt anslutning. 

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen når vi vardagsrummet som är ljust och luftigt. Det finns ett stor fönster och två altandörrar som ger ett rikt ljusinsläpp. Utgång till trädgården och den stenlagda uteplatsen. Här sitter en luftvärmepump från 2015.

KÖK
Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket renoverades 2011 och har ljusgröna köksluckor, rostfri bänkskiva, spis, spisfläkt och kombinerad kyl/frys (2014). Det är förberett för diskmaskin i köket. 

BADRUM
Direkt till höger från hallen ligger badrummet som renoverades år 2011. Helkaklat med brunt klinkergolv och beige kakel. Här finns en toalettstol, dusch med vikbara duschväggar, kommod med tvättställ, spegelskåp med belysning, tvättmaskin (Miele 2020), torkskåp och ett skåp där fjärrvärmecentralen sitter. 

ÖVRIGT
På baksidan av huset i trädgården finns ett oisolerat förråd som tillhör lägenheten. 

RBF Helsingborgshus nr 25

ALLMÄN INFORMATION
Föreningen registrerades 1979 och byggnaderna uppfördes 1990. Föreningen äger fastigheten Skinfaxe 1 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns 15 byggnader uppförda med 61 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens adress är Holmgårdsgatan 2-54 samt Bifrostgatan 1-69.

Det finns 39 kallgarage samt 38 p-platser som kan hyras separat via föreningen.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för medlemmarna. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

TV/INTERNET
Anslutning till Tele2 samt fiber via Telia. Basutbud kabel-tv via Tele2 ingår i månadsavgiften. Bredbandsabonnemang tecknar och bekostar bostadsrättsinnehavararen själv.

PARKERING
Det finns möjlighet att hyra både kallgarage och p-plats via föreningen.
Kostnad för p-plats är 150 kr/månad och 400 kr/månad för kallgarage. Separat kösystem tillämpas.

AVGIFTSFÖRÄNDRING
Ingen planerad avgiftshöjning.

Informationen är inhämtad via mejlkontakt med ordföranden 2021-09-08. Är viss information av stor vikt för dig ber vi dig att kontakta föreningens representant för att stämma av informationen.

Raus

Bo på sluttningarna på Raus

På sluttningarna öster om Råå, ungefär sex kilometer från Helsingborgs centrum, ligger Raus med utsikt över Öresund och ön Ven. Raus är uppdelat i Raus södra och Raus vång.

Raus södra består till största delen av radhus och ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus vång som byggdes under början av 2000-talet. Området består mest av radhus men har också ett antal villor och några punkthus.

På Raus finns en pizzeria och i närliggande området Råå finns frisörer, florist, fastighetsmäklare, klädbutiker och restauranger. Nära finns också stormarknader som Stora Coop och ICA Maxi.

På Raus finns två förskolor och 1-9 skola finns på Råå eller Ättekulla. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och i närheten finns Ramlösa tågstation samt E4:an.

En bit söder om Rausvägen ligger den vackra medeltidskyrkan Raus kyrka, intill det vackra naturreservatet Rååns dalgång. Ramlösa stenkärlsfabrik som är en av de sista stenkärlsfabrikerna i norden finns också här.

En kort promenad tar er ner till Råå och Råå vallar där det finns underbara sandstränder och ett härligt sommarliv då många turister söker sig dit.

56.004075189263, 12.756677817443

Marklägenhet med egen trädgård och uteplats i soligt läge!

Bifrostgatan 61 | Helsingborg Helsingborg