Rymlig 3:a med hiss, inglasad balkong och utsikt över sundet!

Frösögatan 3 D | Helsingborg Helsingborg

Generös, välplanerad och genomgående 3:a! Lägenheten erbjuder en stor inglasad balkong med utsikt över sundet. Här finns bekvämligheter som hiss, bra förråd och möjlighet till garage i källare blir ett extra plus. Välskött förening centralt i Rydebäck med all service nära och även goda kommunikationer.

Välkommen att boka visning!

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Antal rum
3
Varav sovrum
2
Boarea
104 Kvm
Byggnadsår
2004

Beskrivning
Planlösning

Vi tar hissen upp till tredje våningen och stiger in genom dörren!

HALL
Vi välkomnas in i den ljusa hallen där det finns gott om förvaring för både skor och ytterkläder. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv i ek som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade i klassiskt vitt. 

GÄSTTOALETT
Till vänster i hallen finns lägenhetens gästtoalett som är utrustad med handfat och wc. På golvet ligger klinkergolv i en varm ton som matchas av de ljusa väggarna.

VARDAGSRUM
Från hallen tar vi direkt till höger och når det ovanligt stora vardagsrummet med gott om plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen som blir som ett extra rum. Här njuter du tidigt på våren och långt in på hösten av den fina utsikten, där inglasning ger skydd mot regn och vind. 

KÖK 
Från vardagsrummet når man köket med matplats vid fönstret. Köksinredningen är vit med en dekorativ kantlist i bok. Arbetsbänkarna är även de i bok vilket ger ett enhetligt intryck. Ovanför arbetsbänken sitter ljusgrått kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis/ugn samt diskmaskin.  

SOVRUM
Från hallen tar vi direkt till vänster och når det första sovrummet som är det mindre av dem båda. Här får du dock plats med både en säng och skrivbord om du så önskar. Har man inte behov av sovrum passar rummet perfekt som ett kontor. 

SOVRUM 2
De båda sovrummen ligger i fil och även detta rum har samma genomgående ekparkett och ljusa väggar. Här får du med lätthet plats med en dubbelsäng och här finns även gott om förvaring i de många garderoberna. 

BADRUM
Bredvid det större sovrummet finner vi lägenhetens badrum med vitt kakel och beige klinker. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork, handfat med spegelskåp och belysning. Tvättmaskin och torktumlare är också placerade här med vit arbetsbänk och hyllor ovanför: bekvämt att kunna tvätta i lägenheten! 

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Arholma 3 med adresserna Frösögatan 3B och 3D. Inflyttning skedde 2004 och här finns totalt 56 bostadsrätter och 2 lokaler. Dessutom har föreningen 26 bilplatser och 2 MC-platser i garagen. Bostadsrättstillägg tecknas via föreningen och därför behöver inte varje innehavare teckna det.

Föreningen är delägare i två samfälligheter, Arholma Torg och Arholma Garage. I Arholma Torg ingår föreningen med 31% och den samfälligheten har hand om torget med bland annat snöskottning, skötsel av gångar och parkeringsplatser mm. I Arholma Garage sektion 1 ingår föreningen med 23 andelar och det omfattar garage och cykelförråd. I Arholma Garage sektion 2 ingår föreningen med 49% och den innefattar värme- och vattenkostnader samt skötsel och underhåll av värmepanna mm.

Till varje lägenhet följer ett parkeringstillstånd, för vanlig parkering ovan jord, ej specificerad plats.

Föreningen förvaltas via HSB.

 

 

Rydebäck

Bo havsnära i Rydebäck

Rydebäck ligger vid kusten, cirka 1 mil söder om Helsingborg. Bebyggelsen består till största delen av villor men på senare år har områdets utökats med nya villor, radhus, flerfamiljshus med bostadsrätter och hyresrätter.

Ursprunget till Rydebäck är en gård med tegelbruk som grundades på 1600-talet av den danske kungen Christian IV. Teglet användes till byggmaterial till alla de slott som byggdes i Skåne vid den tiden. Utbyggnaden av samhället startade på 1960-talet och idag är Rydebäck ett av landets största villaområden.

Här finns goda kommunikationer med regionsbuss, med bil via E6/E20 samt med tåg som tar dig norrut mot Helsingborg och Ängelholm och söderut mot Landskrona, Malmö och Köpenhamn. 

I Rydebäck finns förskolor och grundskola f-9 både i privat och kommunal regi.

Rydebäck är ett levande och aktivt samhälle med restauranger/pizzeria, mataffär, vårdcentral, bibliotek, en lokal byggvaruhandel, golfbana med 18 hål, kyrka med aktiviteter för både unga och gamla samt ett nyöppnat gym. Även tandläkare kommer inom kort öppna i Rydebäck.

Här finns också flera idrottsklubbar, bla Rydebäcks IF med handboll och gymnastik, Fortuna FF med fotboll, Rydebäcks byalag samt Rydebäck Museiförening. Golfklubben Rya Golfklubb ligger precis intill Rydebäck så här har den golfintresserade ett gyllene läge med härlig golf nära havet. 

I Rydebäck finns en flera hundra meter lång sandstrand som går ihop med Fortuna strand i söder. Vid Rydebäckstranden finns en 190 meter lång badbrygga med fyra trappor och en handikappramp leder ner i vattnet. Bryggan invigdes sommaren 2011 och kom till på initiativ från invånare i Rydebäck, som också bidragit till bryggan. 

Ovanför stranden finns en stor äng där det är populärt att grilla, spela boll och äta glass från den sommaröppna strandkiosken.  I närheten finns också sommarkrogen Fortuna Strandkrog och året runt kan man äta gott på restaurang Tegel.

Längst med havet går också Skåneleden. Etapp 7 Rydebäck - Helsingborg och etapp 8 Rydebäck - Landskrona passerar här med fantastiska vyer över det skånska landskapet, Öresund och Ven.

55.966448004869, 12.774223794219

Rymlig 3:a med hiss, inglasad balkong och utsikt över sundet!

Frösögatan 3 D | Helsingborg Helsingborg