SNART TILL SALU

Snart till salu!

Tullgatan | Råå Helsingborg

SNART TILL SALU: På den lugna kullerstensgatan intill Lussebäcken ligger detta trevliga Rååhus som nu kan bli ditt! Med sina välplanerade 104kvm som är fördelat på 1,5 plan erbjuder bostaden sovrum, kök, badrum på vardera våningsplan och ett vardagsrum med utgång till den stensatta innergården med tillhörande uterum. Perfekt plats att avnjuta sommaren och solens varma strålar. Garaget med dubbeldörrar ger er en skyddad parkering i anslutning till huset. Här bor ni nära Råås alla bekvämligheter, goda kommunikationer och dessutom med badrocksavstånd till havet!

 

HALL
Välkomna in i hallen som erbjuder generös plats för ytterkläder och skor via den inbyggda garderoben med skjutdörrar. Vi möts av genomgående Junckers trägolv (slipbart) och väggarna går i ljus kulör. Här når vi även trappan som tar oss till övre plan.

KÖK
Till vänster från hallen når vi köket från HTH som erbjuder god köksförvaring trots dess mindre yta. Köksluckorna är vita med inslag utav trä. Diskmaskin, halv kyl och frys samt induktionshäll är installerat. Här ryms ett mindre matbord intill två fönster med utsikt över den mysiga kullerstensgatan utanför.

BADRUM
I anslutning till hallen finner vi badrummet som har en dusch. Nyare kommod med förvaring och spegel ovan handfatet. Badrummet är helkaklat i en beige ton. Ett fönster ger ljus och vädring. 

VARDAGSRUM
Vidare når vi vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och bokhyllor. Här blickar vi ut över trädgården. 

SALONG
Ett steg längre in i huset så når vi salongen som har en altanutgång till den stensatta baksidan. 

TV-RUM
Ytterligare in så stiger vi in i dagens tv-rum. Man kan med fördel öppna upp mellan rummen om man vill få en friare yta. 

KONTOR
Sist når vi kontoret som även kan fungera som sovrum. Även här får men en altandörr som tar er ut på baksidan av huset. 

ÖVRE PLAN
Tillbaka i hallen går vi upp för trappan som har bra förvaring under sig. Här kommer vi upp i ett allrum som erbjuder bra förvaring genom en generös klädkammare. 

SOVRUM 
Det största sovrummet finner vi på detta våningsplan. Lätt att möblera med dubbelsäng och takhöjden är slående. Även här finns garderober och förvaringsmöjligheter. 

BADRUM 
Gediget badrum och tvättstuga med tvättmaskin, dusch, bidé och handfat. Fönster mot baksidan av huset. 

UTEMILJÖ
Att denna fastighet erbjuder ett garage är en stor bonus. Här får man plats med en bil om man vill annars är det förvaringen som tar över. I nedre delen av garaget så finns gaspannan installerad och en verkstadsdel. Garaget är isolerat och det finns el utdraget. Garaget är genomgående så man kommer via en dörr ut till baksidan av huset. 

Den lättskötta trädgården badar i sol! Här trivs växter så som fikon, rosor, fjärilsbuske. Insynsskyddat och lugnt beläget. 2000 lät man bygga ett rymligt uterum med skjutdörrar som förlänger utesäsongen. Här finns ett trevligt extrakök med vask och kyl, uterummet är eluppvärmt. Här kommer ni att njuta många dagar om året!

Varmt välkomna till detta lilla hus med stort hjärta mitt på pittoreska Råå!