Ljust och modernt radhus med egen carport och uteplats på både fram-och baksida!

Olof Skötkonungs Gata 26 | Raus Helsingborg

INKL. VÄRME, VARMVATTEN, RENHÅLLNING OCH EGEN CARPORT MED LADDBOX.
Välskött bostadsrättsradhus i bra förening på ett lugnt läge; här bor ni både bekvämt, modernt och med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterytor. 2 badrum, 3 sovrum och ett härligt kök som samspelar med vardagsrummet. Mysig uteplats som vetter mot grönyta samt carport och laddbox vid entrén.

Varmt välkomna på visning!

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
5
Varav sovrum
3
Boarea
119 Kvm
Byggnadsår
2007

Beskrivning
Planlösning

HALL
Välkommen in i hallen med ljust målade väggar och ekparkett som erbjuder golvvärme (vattenburen). Golvvärmen är genomgående för hela nedre plan. Hallen har plats att hänga av ytterkläder samt finns en större klädkammare i anslutning. Hallen fortsätter in mot vardagsrummet där man har utsikt mot bostadens bakre uteplats.

BADRUM
Till höger i hallen finns ett fräscht badrum med mörkare klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Dusch med vikdörrar, wc, handfat med spegel ovan. Här finns även härlig golvvärme och handdukstork.

MATPLATS/KÖK
Till vänster från hallen kommer vi till matplatsen och köket som har väggar målade i vitt och samma golv som hallen. Matplatsen får härligt ljus från det stora fönstret mot entrén. Det vita köket kommer från Myresjökök och har gott om förvaring och snygg bänkskiva i massivek med vitt glas som stänkskydd ovan arbetsytorna. Hel kyl och frys, inbyggd micro, ugn samt en ny induktionshäll från Husqvarna som installerades 2022. Köket har en köksö riktad mot vardagsrummet som ger en öppen planlösning och en trevlig social yta.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet har stora fönster mot den insynsskyddade uteplatsen på baksidan vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Rummet rymmer både stor soffhörna och matplats om så önskas, ett härligt rum för familj och vänner. Från vardagsrummet når man via altandörren uteplatsen och det allmänna grönområdet i dess anslutning.

ÖVRE PLAN
Vi går vidare upp för trappan och kommer till övre plan. Genomgående för övre plan är ljust målade väggar och ekparkett på alla golv.

SOVRUM 1
Till vänster kommer vi in i det första sovrummet som idag används som kontor. Sovrummet erbjuder 2st garderober och ligger lugnt beläget med fönster mot entrésidan och utsikt över bostadsområdet.

SOVRUM 2
Till höger om sovrum 1 ligger det största sovrummet som med lätthet rymmer en dubbelsäng och erbjuder bra förvaring med 4st större garderober. Trevligt sovrum med stort fönster mot entrésidan och en AC i märket Sharp för de varma sommardagarna.

BADRUM
Rakt fram från trappan når vi ett smakfullt badrum med tvättavdelning. Badrummet har svart klinker på golvet med golvvärme (el) och vitt kakel på väggarna. Till vänster finns en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux 19´) med bänkskiva och skåp intill. Badrummet har även ett badkar, handdukstork, handfat med spegel ovan samt wc.

ALLRUM
Till höger från trappan når vi ett öppet allrum och gemensam yta som har stora fönster vilket genererar ett underbart ljusinsläpp och här kan du blicka ut över trädgårdssidan. Här finns det möjlighet att göra om till ytterligare ett sovrum om man så skulle önska.

SOVRUM 3
Det sista sovrummet erbjuder 2st garderober och även här fönster som erbjuder utsikt över den lugna trädgårdssidan. Varmt välkomna till detta välplanerade boende som har allt man kan tänkas att önska!

Uteplats

Till vänster om entrén möts vi utav en fin uteplats i västerläge med utsikt över det trevliga och lugna bostadsområdet. Även på baksidan av huset finns en uteplats. Där kan ni sitta skyddat från insyn och dricka en kopp kaffe eller avnjuta lunchen i solen. Den stenlagda uteplatsen ombonas med staket och en vintergrön thujahäck och via passagen tar vi oss ut på den allmänna grönytan utanför tomten.

Carport

På entrésidan finns en carport och stenlagd uppfart med plats för en bil. I carporten finns en laddbox som föreningen installerat.

Förråd

På framsidan av huset finns ett större kallförråd med goda förvaringsmöjligheter och plats för cyklar.

Om föreningen

Brf Yggdrasil i Helsingborg bildades 2005 och är belägen på Olof Skötkonungs Gata 1-33 och 2-34, Raus Vång. Föreningens fastigheter består av radhus om 2 våningar med 34 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2007. Föreningen har avtal med Öresundskraft på stadsnät med bredband och avtal med Comhem för Kabel-TV. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

I avgiften till föreningen ingår bland annat; värme, vatten, kabel-tv, renhållning, utestädning inkl. snöröjning på allmän mark, fastighetsskötsel.

Information från styrelsen "Till varje lägenhet finns en specifik uteplats på fram och baksidan av BR, som nyttjas enbart av den enskilde bostadsrättshavaren. Innehavaren ansvarar för underhåll och att uteplats/trädgård är i bra skick. Gräsmatta, häckar, plattor etc."

GJORDA RENOVERINGAR
Målning och byte av träpanel år 2017
Gemensamma utrymmen år 2018

PARKERING
Det finns en gemensam gratis parkeringsyta där det är möjligt att parkera bilen förutom på den egna biluppställningsplatsen. Varje radhus har två parkeringskort.

ÖVRIGA UTRYMMEN I FÖRENINGEN
Privata förråd till varje radhus.
Miljöhus på området.


Är information från föreningen av stor vikt för dig uppmanas du att kontrollera uppgifterna med föreningen då uppgifter kan ha kommit att ändras utan mäklarens vetskap.

Raus

Bo på sluttningarna på Raus

På sluttningarna öster om Råå, ungefär sex kilometer från Helsingborgs centrum, ligger Raus med utsikt över Öresund och ön Ven. Raus är uppdelat i Raus södra och Raus vång.

Raus södra består till största delen av radhus och ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus vång som byggdes under början av 2000-talet. Området består mest av radhus men har också ett antal villor och några punkthus.

På Raus finns en pizzeria och i närliggande området Råå finns frisörer, florist, fastighetsmäklare, klädbutiker och restauranger. Nära finns också stormarknader som Stora Coop och ICA Maxi.

På Raus finns två förskolor och 1-9 skola finns på Råå eller Ättekulla. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och i närheten finns Ramlösa tågstation samt E4:an.

En bit söder om Rausvägen ligger den vackra medeltidskyrkan Raus kyrka, intill det vackra naturreservatet Rååns dalgång. Ramlösa stenkärlsfabrik som är en av de sista stenkärlsfabrikerna i norden finns också här.

En kort promenad tar er ner till Råå och Råå vallar där det finns underbara sandstränder och ett härligt sommarliv då många turister söker sig dit.

56.006406435778, 12.755387715213

Ljust och modernt radhus med egen carport och uteplats på både fram-och baksida!

Olof Skötkonungs Gata 26 | Raus Helsingborg