Lybecksgatan 30

Vi är din mäklare i södra Helsingborg

Jenni Nyströms Fastighetsförmedling startades 2011, av registrerad fastighetsmäklare Jenni Nyström, med flera års erfarenhet i branschen. Företaget är fristående och styrs därför inte av någon stor kedja.

Sedan starten finns vårt kontor mellan himmel och hav på vackra Råå. Här arbetar Jenni idag tillsammans med registrerad fastighetsmäklare Emmelie Schjöld, registrerad fastighetsmäklare Nathalie Vanek och mäklarassistent Louise Åkesson.

Vi är ett starkt team av olika personligheter med en gemensam passion för personligt engagemang och närvaro i varje kundmöte. Tillsammans arbetar vi för att varje bostadsaffär skall bli bra och kännas bra.

Vi är, helt enkelt, ett fristående företag med stort hjärta. 

Välkommen till oss!

Jenni Nyström

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 62

Emmelie Schjöld

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 64

Nathalie Vanek

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 65

Louise Åkesson

Mäklarassistent
042 26 12 62

Vi tror på lokala och goda samarbeten

Därför väljer vi våra samarbetspartners med stor omsorg utifrån att det skall vara bra för alla parter. Vi samarbetar/sponsrar också flera lokala föreningar som verkar för bla. barn/ungdomar och lokala intressen eftersom vi värnar om vårt närområde och ett levande samhälle.

Dessutom samarbetar vi med både stora och små företag som ger oss möjlighet att erbjuda dig den hjälp du behöver i din bostadsaffär.