Lybecksgatan 30

Vi är din mäklare i södra Helsingborg

Med genuint engagemang, bred erfarenhet och god lokalkännedom
gör vi försäljningen av din bostad till en riktigt bra affär!

Efter framgångsrika år på Helsingborgsmarknaden startade Jenni Nyström egen firma med säte på hennes hemmaplan – fiskeläget Råå.  Här såg hon luckor på fastighetsmarknaden som var i behov av att utmanas; och i december 2011 öppnade Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB på Rååvägen 51.

Ett högt tempo, strategiska beslut och genuint relationsbyggande gav snabbt goda resultat.

Under 11 år har företaget utvecklats och växt och idag arbetar Jenni tillsammans med fastighetsmäklarna Emmelie Schjöld och Nathalie Vanek samt mäklarassistent Louise Åkesson i nya lokaler på Lybecksgatan 30 på Råå.

Vi har en härodlad mäklartjänst som är skapad för den lokala fastighetsmarknaden där vi har förmånen att hjälpa människor med sina bodrömmar.

Genom lyhördhet inför våra kunder och med hårt arbete driver vi Jenni Nyström Fastighetsförmedling till att vara den ledande mäklarfirman i området.

Våra försäljningsprocesser styrs inte av någon kedja. Vi kan ta snabba beslut och anpassa tjänsten helt efter era önskemål. Hos oss är er bostadsförsäljning alltid i fokus.

Vi tror på kvalitet och inte kvantitet.
Det är det som är hemligheten till vårt goda rykte!

★★★★ Jenni Nyström Fastighetsförmedling har 4,9 av 5 i betyg på hittamaklare.se

Välkommen till oss!

Jenni Nyström

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 62

Emmelie Schjöld

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 64

Nathalie Vanek

Registrerad Fastighetsmäklare
0725 42 52 65

Louise Åkesson

Mäklarassistent
042 26 12 62

Vi tror på lokala och goda samarbeten

Därför väljer vi våra samarbetspartners med stor omsorg utifrån att det skall vara bra för alla parter. Vi samarbetar/sponsrar också flera lokala föreningar som verkar för bla. barn/ungdomar och lokala intressen eftersom vi värnar om vårt närområde och ett levande samhälle.

Dessutom samarbetar vi med både stora och små företag som ger oss möjlighet att erbjuda dig den hjälp du behöver i din bostadsaffär.