Radhus i bostadsrättsform med inglasat uterum och trädgård

Holmgårdsgatan 1 | Helsingborg Helsingborg

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Snart har vi möjlighet att presentera ett trivsamt bostadsrättsradhus med gavelläge på populära Raus. Inglasat uterum och trädgård i härligt sydvästläge med gott om plats för avkoppling, umgänge och lek. Här har ni perfekt möjlighet att skapa ett hem i er egen stil.

Rymlig 3-rumslägenhet i 1,5 plan med bra planlösning. På entréplan finner ni ett kök med matplats, trevligt vardagsrum, badrum med dusch och tvättrum. Övre plan erbjuder två sovrum med gott om förvaringsutrymme via klädkammare och ett badrum med badkar. Här bor ni bekvämt nära barnomsorg, bra kommunikationer och mataffärer.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Byggnadstyp
1,5-plans radhus
Antal rum
3
Varav sovrum
2
Boarea
92 Kvm
Byggnadsår
1990

Beskrivning
Riksbyggen Brf Starkodder i Helsingborg

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Skinfaxe 4 i Helsingborgs kommun. På fastigheterna finns 10 byggnader med 52 lägenheter och 1 lokal uppförd. Byggnader är uppförda 1990. Fastighetens adress är Holmgårdsgatan 1-45 samt Midgårdsgatan 2-60 i Helsingborg.

TV OCH BREDBAND
Ett grundutbud av tv-kanaler hos Tele2 och bredband via fiber i Öresundskrafts stadsnät ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 58 garageplatser och 10 parkeringsplatser. Garage kostar 280 kr/mån och parkeringsplatskostar 75 kr/mån.Separat kösystem tillämpas. Det finns lediga garage men inga lediga p-platser. Vidare finns gratis parkering på gatorna i området.

FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamhetslokal för fester och kalas.

* Är information från föreningen av stor vikt för dig ber vi dig att kontakta föreningens representant för att kontrollera uppgifterna då uppgifter kan ha ändrats utan mäklarens vetskap.

Raus

Bo på sluttningarna på Raus

På sluttningarna öster om Råå, ungefär sex kilometer från Helsingborgs centrum, ligger Raus med utsikt över Öresund och ön Ven. Raus är uppdelat i Raus södra och Raus vång.

Raus södra består till största delen av radhus och ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus vång som byggdes under början av 2000-talet. Området består mest av radhus men har också ett antal villor och några punkthus.

På Raus finns en pizzeria och i närliggande området Råå finns frisörer, florist, fastighetsmäklare, klädbutiker och restauranger. Nära finns också stormarknader som Stora Coop och ICA Maxi.

På Raus finns två förskolor och 1-9 skola finns på Råå eller Ättekulla. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och i närheten finns Ramlösa tågstation samt E4:an.

En bit söder om Rausvägen ligger den vackra medeltidskyrkan Raus kyrka, intill det vackra naturreservatet Rååns dalgång. Ramlösa stenkärlsfabrik som är en av de sista stenkärlsfabrikerna i norden finns också här.

En kort promenad tar er ner till Råå och Råå vallar där det finns underbara sandstränder och ett härligt sommarliv då många turister söker sig dit.

56.004635313708, 12.759308061218

Radhus i bostadsrättsform med inglasat uterum och trädgård

Holmgårdsgatan 1 | Helsingborg Helsingborg